Звучи като първоаприлска шега, но не е. Тази седмица Дружеството

...
Звучи като първоаприлска шега, но не е. Тази седмица Дружеството
Коментари Харесай

В Краков получиха сигнал за страховита кафява игуана. Оказва се кроасан

Звучи като първоаприлска смешка, само че не е. Тази седмица „ Дружеството за отбрана на животните “ в Краков, Полша, получава необикновен сигнал от съзнателна гражданка – на дърво пред жилищна постройка има застрашителен звяр, който тя разказва като кафява игуана.

„ Близо два дни стои на едно дърво против постройката! Хората не отварят прозорците си, тъй като се опасяват, че ще влезе в дома им. Кафяво е. “

 

Дружеството незабавно изпраща хора на мястото, само че те по този начин и не съумяват да го открият. След като получават по-подробни упътвания от дамата, която в началото се е обадила, те най-сетне откриват дървото и позамръзналото „ страшилище “.

Естествено, не става дума за влечуго, а просто за един най-обикновен добре изпечен кроасан, който някой евентуално е изхвърлил през балкона си по една или друга причина.

„ Дружеството за отбрана на животните “ по този начин и не съумява да го съживи.

И въпреки всичко, екипът посреща обстановката с усмивка и декларира, че по-добре да се погрижиш за здравето на животно, в сравнение с да го оставиш без контрол. " Ако желаете да поркрепите нашите интервенции - пишат те. - даже и в случаите, когато спасяваме кроасани, можете да извършите подаяние на KRS (KRS No. 0000044704. "

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР