Звездното жури от олимпийски шампиони и медалисти определи Топ -

...
Звездното жури от олимпийски шампиони и медалисти определи Топ -
Коментари Харесай

Звездно жури определи спортист номер 1 на Пазарджик за 2021 ...

Звездното жури от олимпийски първенци и медалисти дефинира Топ - 10 в анкетата за “Спортист номер 1 на Пазарджик” за 2021 година. Част от спортните герои на нацията, създали ни горди с олимпийските си триумфи, се събраха в Пазарджик, с цел да подредят класацията.

Те гласоподаваха и избраха челната десетка на “Спортист на годината”, “Треньор на годината”, както и “Отбор на годината”. Както е по традиция, на церемонията, която е на 17 януари (понеделник) от 19:00 часа в ДКТ “Константин Величков”, ще бъдат наградени и млади спортисти за високите им спортни достижения. А също по този начин и „ Спортист №1 на публиката “, за който към този момент е интензивно онлайн гласоподаване, което ще бъде налично за всички искащи да дадат своя избор на следния адрес – https://sportistipz.eu/



Журито бе в състав – олимпийските шампионки Ивет Горанова (Токио 2021, карате), Стойка Кръстева (Токио 2021, бокс), Ерика Зафирова (Токио 2021, художествена гимнастика), олимпийската вицешампионка Антоанета Костадинова (Токио 2021, спортна стрелба), както бронзовите олимпийски медалистки Евелина Николова (Токио 2021, борба) и Ренета Камберова (Рио де Жанейро 2016, художествена гимнастика).



Всички звездни посетители бяха приветствани от кмета на Община Пазарджик Тодор Попов и ръководителя на “Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува” Ренета Камберова. За всеки един от гостите имаше особено направени самостоятелни фотоси.

“Благодаря ви, че приехте и уважихте нашата покана. Всеки един от вас е име, всеки един от вас е дал години от живота си да популяризира България и има достижения, които заслужават почитание. Със сигурност, с цел да спечелите орден от Олимпиада, не става без старания, труд, тренировки и даже ограничения. Но вие сте и би трябвало да бъдете образец и модел за подражателство в обществото”, обърна се към спортистите Тодор Попов.



“Благодаря на Рени Камберова и Община Пазарджик за поканата. За нас е огромна отговорност”, сподели Антоанета Костадинова. Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова добави: “Много се веселя, че виждам толкоз доста спортисти в тази община и че има толкоз огромни триумфи. Аз имам вяра, че идващият олимпийски първенец може да е от Пазарджик.” Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Ерика Зафирова загадъчно разяснява: “Аз съм сигурна, че всеки един от тези спортисти се е постарал през годината, само че резултатите ще разберете след няколко дни...”



Бронзовата олимпийска медалистка по битка Евелина Николова сподели: “Сега се слагам на мястото на тези, които ни оценяваха до неотдавна и се надявам да създадем най-хубавия избор, оценявайки труда на всички спортисти.” А олимпийската ни златна медалистка Стойка Кръстева добави: “За мен е чест да съм част от това жури, тъй като знам аз като състезател какъв брой съм била щастлива, когато трудът ми е оценен.”



Председателят на “Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува” Ренета Камберова съобщи: “Има спортисти, които в действителност се отличават и имат съществени достижения през годината. Вземаме под внимание конкуренцията на надпреварите, тъй като има значение дали си първи от 10 състезатели или си втори от 80 спортисти. Така че няма нещо, което да подценим по време на гласуването.”

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР