Звездният Димитър Бербатов е имал разговори с шефовете на ЦСКА

...
Звездният Димитър Бербатов е имал разговори с шефовете на ЦСКА
Коментари Харесай

Бербатов посегна на ЦСКА. Какво предложи на шефовете?

Звездният Димитър Бербатов е имал диалози с шефовете на ЦСКА поради треньорския пост в Борисовата градина, оповестява БЛИЦ. 

Бербо е стартирал пред Ганчеви наставника Александър Томаш, под чието управление Локомотив Пловдив прави супер сезон досега. „ Черно-белите “ са първи в класирането след 7 победи, 1 тъждество и нито една загуба.
-->
„ Името на Томаш не за първи път е спрягано за ЦСКА, само че в предните случаи не е имало нищо съществено. Не е имало диалози. Сега Бербатов предлага Томаш, само че само и единствено при експлицитното изискване, че Нестор Ел Маестро се провали. Димитър е безапелационен, че на този стадий ЦСКА не трябва да прави рокади и да се остави късмет на сърбина с английски паспорт. Стигне ли се обаче до смяна, той държи Томаш да поеме „ алените “, разясняват във футболните среди.

Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев стои твърдо зад Нестор Ел Маестро. На няколко пъти пред почитатели на отбора той е обявявал поддръжката си към Нестор, който размени Саша Илич в края на юли. „ Човекът има потребност от време. Вярвам му “, безапелационен бил Ганчев.

Бербатов имал и друга концепция, обвързвана с „ армейците “. Той предложил на Ганчеви и двама млади треньори за „ алената “ школа, които към този момент имали натрупат опит на Запад. Един от тях е бил ментор в академията на топ тим от Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР