Звездните бракове често са обект на внимание и завист, но

...
Звездните бракове често са обект на внимание и завист, но
Коментари Харесай

Тайната на един щастлив 20-годишен брак: Говори Катрин Зита-Джоунс

Звездните бракове постоянно са обект на внимание и злоба, само че те се разпадат и не не престават доста дълго. Е, има звезди, които обаче устояват на времето, съумяват да се оправят с проблемите и изкушенията, които им предлага средата, в която се намират.

Бракът сред Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас обаче несъмнено е един от най-успешните и дългогодишни в Холивуд. Двамата са дружно към този момент повече от 20 години и имат две деца – Карис и Дилън. Разликата в годините на Катрин и Майкъл не ги плаши, а ги сближава още повече и двамата не се тормозят какво биха си помислили хората.

Виж още:

В скорошно изявление за списание „ WSJ “ актрисата признава, че като всички влюбени, с Майкъл имат възходи и падения, само че намират метод да разрешат всички несъгласия. Актрисата постоянно споделя фамилни фотоси, само че без да дава детайлности за персоналния си живот. Тя споделя, че тайната за благополучен и дълъг брак не е комплицирана, а се състои в нещо простичко - любов, почитание, възприятие за комизъм и повече свободно време, което фамилията да прекарва дружно.

Актрисата е щастлива с специалността си, тъй като не се постанова да работи всеки ден от 9 до 17 ч., което им дава опция да си стоят у дома, да пътуват и да си обръщат взаимно внимание. " Живяхме на остров Бермуда в продължение на 12 години, където отгледахме и децата си. Уважаваме персоналното пространство на другия и шегите не стопират да валят ", споделя звездата.

Припомняме, че актьорите подвигнаха женитба през ноември 2000 година и имат 20-годишен наследник на име Дилън и 17-годишната Карис. Майкъл Дъглас има и по-голям наследник, 42-годишният Камерън, а той е от брака му с Диандра Лукър. 76-годишната звезда пък скоро стана дядо за повторно и даже съумя да види внучето си, макар пандемията.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/catherinezetajones/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР