Звездната любов на Джей Ло и Бен Афлек разгоряла се

...
Звездната любов на Джей Ло и Бен Афлек разгоряла се
Коментари Харесай

Пак напрежение между Бен Афлек и Джей Ло

Звездната обич на Джей Ло и Бен Афлек разгоряла се още веднъж след спиране от 20 години е почтена за кино лента. Но те несъмнено си подхождат - прочувствени, привлекателни, харизматични, мечтани. Най-неочаквано след проваления годеж на Лопес, те се появиха обществено и започнаха връзка, стигна се и до брак,

Но защото са следени под лупа от таблоиди и почитатели, двамата постоянно са улавяни и в не доста хубави моменти. Няколко фрагменти от разнообразни събития демонстрират Бен доста отекчен и даже нервиран от половинката си, въпреки той постоянно обществено да декларира какъв брой мощно я обича. Тя от своя страна го назова неотдавна най-хубавия татко, който познава, само че не загатна нищо по-романтично за него.

Джей Ло е мощен темперамент, тя има голямо въздействие и малко мъже се задържат през годините при нея, въпреки да е измежду най-харесваните изпълнителки и до в този момент, на 50 и повече години. Наскоро на представянето на последния филм на Джей Ло - Майката, двойката още веднъж бе снимана някоко пъти по какъв начин комуникира малко с напрежение, изключително Бен и това сътвори ново порция мотиви за мнения, фотоси, линкове и публикации по отношение на Афлек и жена му, публичното мнение на двата полюса. Пълна поддръжка на любовта им или напълно обиждане и негативизъм по отношение на брака им. 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР