Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за

...
Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за
Коментари Харесай

Радина Кърджилова роди момченце в пловдивска болница СНИМКА

Звездната двойка Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за повторно. Йоан се роди в 8.43 часа тази заран в пловдивската АГ болница „ Селена “ благодарение на доктор Даниел Ставрев. Застраховка на здравето на Йоан Радина Кърджилова и Деян Донков избраха да създадат като запазят стволови кафези от пъпната шнур за интервал от най-малко 20 години в българската тъканна банка „ Селена целс “. Бебето е с идеално тегло от 3290 грама и растеж 51 сантиметра.



23-ти е и датата на раждане на по-голямото дете на Радина и Деян – Христо, който през юни ще стане на пет годинки. Малкият батко чакаше бебето с неспокойствие и даде обещание да оказва помощ на мама в грижите за Йоан. Така помощниците стават двама, тъй като при развъждането на Христо Деян взима ефективно присъединяване, каквото евентуално ще има и в грижите за Йоан. Актьорът разказва майката Радина като сензитивна, грижовна и любвеобилна. Но най-важното е, че в родителството двамата са същински тим.

Последните месеци на бременността на Радина минаха с леки неразположения, породени от отмалялост и тежест, а при започване на март актрисата се болести с корона вирус. В момента и майката, и бебето са в чудесно здраве, споделят от УСБАЛАГ „ Селена “ и допълват, че се чака да бъдат изписани от болничното заведение в края на седмицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР