Звездите разкрихриха съкровените си чувства пред най-важните хора в живота

...
Звездите разкрихриха съкровените си чувства пред най-важните хора в живота
Коментари Харесай

Любовни признания заляха Dancing Stars

Звездите разкрихриха съкровените си усеща пред най-важните хора в живота си и бяха избавени от елиминация

Любовта е неконтролируема буря и звездите в „ Dancing Stars “ по bTV демонстрираха нейната помитаща мощ. Популярните участници танцуваха за най-важните хора в живота си и разкриха сърцата си, подкрепени от експертите. Близките им посрещната вълната от любов от първите редове в публиката онлайн. Сълзите на благополучие не закъсняха.

В най-емоционалната вечер на шоуто синоптичката и тв водеща Натали Трифонова се поклони пред майка си със вълнуващ танц, който извърши с Димитър. Неврологът доктор Неделя Щонова излезе под прожекторите с Атанас, също въодушевена от дамата, дала й живот и безусловна поддръжка. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова разчувства своите баба и дядо, на които дължи достиженията си. Да изрази най-съкровените си страсти й оказа помощ нейният сътрудник Тодор.

Поп звездата Дара не скри красивата стихия в душата си. Тя завладя сцената с Джими и пресъздаде сложния път към същинската обич - тази с годеника й Ервин. Певецът Папи Ханс се впусна в танц с Ани и написа на дансинга сантиментална поема за своя ангел - актрисата Сара Драгулева, чиято любов го избавя от саморазрушението. Каскадьорът Валери Григоров, който си партнира с Дорина, сервира любовта си на холивудската звезда Мария Бакалова.
„ Благодаря ти! Обичам те! Вярвам в теб! “, отвърна тя във видеообръщение след неговия валс.
Ергенът Виктор показа с публиката своята новооткрита пристрастеност към танците, в дъното на която стои половинката му в надпреварата Михаела. А фолкпевецът Емрах, който излезе на паркета с Веси, уважи най-хубавия си другар Денис Теофиков. Преди няколко години той напусна този свят единствено на 21.

Във вечерта на любовта водещите на блестящото шоу сложиха началото на своя танцов двубой. Алекс Раева сподели парещ характер и неподозирани умения на дансинга, и хвърли ръкавицата към Краси Радков. Скоро ще забележим отговора на комика, който стана вицешампион в „ Dancing Stars “ преди близо 15 години.

Финалът на магнетичната церемония се оказа още по-емоционален от началото. Състезателите бяха разграничени в два отбора – „ Бъдеще “ и „ Минало “. Отборните им танци бяха оценени от журито, а получените точки - добавени към самостоятелните. Напрежението внезапно се повиши след гласуването на феновете и малко преди да стане ясно коя двойка ще си тръгне вечно от „ Dancing Stars “. В този миг Илиана Раева отвори тайнствен златен плик. От посланието в него стана ясно, че нито един участник няма да напусне, тъй като любовта не е съревнование и в нея първи и последни няма.

В името освен на любовта, само че и на справедливостта, точките от гласовете на феновете и журито няма да се изгубят. Те ще бъдат трансферирани в идната седмица, когато осемте двойки ще би трябвало да преодолеят още по-висока летва и да се приближат с още една стъпка към купата „ Най-добри танцьори на България “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР