Звездите на попмузиката направиха грандиозно шоу по време на 58-то

...
Звездите на попмузиката направиха грандиозно шоу по време на 58-то
Коментари Харесай

Ъшър, Тейлър Суифт и Бионсе откраднаха шоуто на „Супербоул“ в Лас Вегас

Звездите на попмузиката направиха грандиозно шоу по време на 58-то издание на „ Супербоул “ в Лас Вегас в неделя, оповестяват АП, Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Финалът на Американската национална футболната лига (НФЛ) бе белязан от много отбранителен мач, спечелен с малко от " Канзас Сити Чийфс " против " Сан Франциско 49ърс ", само че в яркото наличие и изяви на мегазвезди на шоубизнеса като  Тейлър Суифт, Бионсе, Ъшър, Алиша Кийс и др ., които се възползваха от спортното събитие, с цел да блеснат за следващ път или да пуснат песни от нов албум.

В центъра на вниманието отвън терена на стадион Allegiant безспорно бе мегазвездата Тейлър Суифт. Американската певица дойде два часа преди началото, откакто беше пропътувала близо 9000 км от Токио, където изнесе последния от четирите си концерта в Япония, с цел да гледа своя приятел Травис Келси, състезател на " Канзас Сити Чийфс ".

Шефът на НФЛ Роджър Гудел пристигна персонално да я посрещне в ложата, която тя заемаше с другари - актрисата Блейк Лайвли със брачна половинка си Райън Рейнолдс, певицата Лана Дел Рей, рапъра Айс Спайс, майка ѝ Андреа Суифт и майката на Травис Келси. 

14-кратната носителка на „ Грами “ беше облечена в черен костюм с алено яке, преметнато през рамо. Тя се прегърна с Лайвли по време на осъществяването на " America the Beautiful " на Пост Малоун и наподобява завоюва нещо като неподготвено съревнование по надпиване с бира, като удари чашата си под признателния плач на почитателите.

При последния съдийски сигнал тя скочи на крайници, по-късно слезе на терена, с цел да прегърне и целуне Травис Келси под възторжените овации на публиката.

На полувремето на „ Супербоул “  Ъшър покани Алиша Кийс, Лил Джон и Лудакрис , с цел да изпълнят дружно шлагерите му.

Роденият в Тексас музикант стартира завладяващото си осъществяване на стадиона в Лас Вегас с песента от 2004 година " Caught Up4. Шоуто на полувремето е един от най-желаните слотове в музиката, като звездата Ъшър сервира на почитателите селекция от обичани части от каталога си, в това число " Bad Girl ", " U Got It Bad " и " Love In This Club ".

Кийс беше първият посетител, който се появи изненадващо, с цел да изпее сегмент от " If I Ain't Got You ", до момента в който носеше червен ослепителен номер и свиреше на алено пиано, преди да извърши дуета с Ъшър на шлагера им от 2004 година " My Boo ".

Лил Джон се появи в публиката, пеейки шлагера си " Turn Down For What ", преди да подкара " Yeah! "  заедно с Лудакрис, който се причисли към тях.

45-годишният реализатор очарова публиката с хореография и бърза промяна на театралното си облекло. Той стартира шоуто с напълно бял костюм, включващ мантия и бяла ръкавица, който по-късно се трансформира в бляскав синьо-черен аутфит, до момента в който караше ролкови кънки за песента " OMG ".

Ъшър, чийто финален албум, озаглавен " Coming Home ", беше публикуван в петък, върви по стъпките на попзвездата Риана, която употребява осъществяването си на полувремето м.г., с цел да разгласи втората си бременност. Изпълнението на Ъшър означи 30 години от издаването на дебютния му независим албум през 1994 година

Американската суперзвезда Бионсе пусна две песни от втората част плана си " Renaissance ", откакто загатна за нов албум по време на реклама на „ Супербоул “. Поп певицата се появи в реклама на телекомуникационната компания Verizon, в която тя изобретява робота Beyoncе-AI и лети с ракета, с цел да изнесе първото си осъществяване от Космоса.
               

В края на рекламата Бионсе споделя на сътрудника си Тони Хейл: „ Добре, подготвени са. Пуснете новата музика “ . Албумът ѝ, който наподобява ще заложи на кънтри тематиката, ще бъде публикуван на 29 март.

Бионсе, която наблюдаваше мача за " Супербоул " в Лас Вегас дружно със брачна половинка си Джей Зи и дъщерите им Блу Айви и Руми, разгласява в Instagram видеоклип " Act II: Renaissance " момент след излъчването на рекламата на стадиона. В пост 42-годишната звезда пусна и две нови песни, озаглавени " Texas Hold 'Em ", отпратка към играта на покер, кръстена на родния щат на певицата, и " 16 Carriages ".

Феновете с неспокойствие чакат нов план от Бионсе, която в началото издаде Act I: Renaissance през юли 2022 година, като по-късно разкри, че той е част от план в три дейности.

В друга телевизионна реклама по време на мача Бен Афлек се изявява като артист. След като действаше като продавач във веригата Dunkin' предходната година, в този момент той се пробва да пее в новото рекламно видео, също за марката, известна със своите понички, под ужасения взор на брачната половинка си Дженифър Лопес.

Цената на 30-секунден рекламен спот по време на " Супербоул " тази година бе 7 милиона $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР