Звездите казват, че не всички сме еднакво добри домакини и

...
Звездите казват, че не всички сме еднакво добри домакини и
Коментари Харесай

Класация на най-добрите домакини сред зодиите

Звездите споделят, че не всички сме еднообразно положителни домакини и че единствено четири зодии се утвърждават като най-хубавите. С представителите на тези четири зодиакални знаци в никакъв случай няма да останете нито гладни, нито жадни.

Вижте кои са:

Лъв

Като цар на животните, той несъмнено владее и своя дом. Лъвовете са прелестни родители, които имат фантастична връзка с децата си. Справедливи и мощни, те дават ослепителен образец по какъв начин би трябвало да се държат. Те обичат компанията и къщата им е непрестанно цялостна с посетители, които постоянно си изкарват ужасно. Когато идвате при лъва на посетители, умерено можете да изключите кафето и сладките, само че в никакъв случай не би трябвало да идвате без напитка. Предпочитат положителното остаряло вино или домашна ракия.

Телец
Ако в квартала имате първокласна вила с огромен двор, в който постоянно се устройват забави, тук най-вероятно живее най-малко един телец. Може и да се допусна, че и Великият Гетсби е роден в този знак. Те непрекъснато държат фамилията дружно, а къщата е нормално първокласно оборудвана и с доста елементи. Когато честват рожден ден, кръщене или друго, в никакъв случай не пестят и няма да им бъде мъчно даже да заемат пари, с цел да бъде честването огромно. Те непрекъснато се грижат за положителната атмосфера и за положителното въодушевление към тях.

Скорпион

Обичат своята подбрана компания и постоянно ще ги нагостят. Те всякога са в центъра на вниманието на събирания и не без причина. Те постоянно са тук, с цел да основат положително въодушевление и умна организация, заради това не е чудно, че хората ги държат толкоз дълго на престол. Не обичат обичайното и непрекъснато протягат ръка към алтернативата, която евентуално ще направи усещане. При скорпионите къщата е като при Дионис, постоянно има вино, и то алено. Скорпионът ще бъде доста афектиран в случай че не изпиете най-малко едно пиво с него, дори и някой елементарен ликьор.

Риби

Обратно на Скорпионите, рибите се любуват на обичайния дух. Родените в този знак могат да бъдат и малко пасивни, само че въпреки всичко може да възнамеряват и провеждат рождени дни и празници. В къщата им всичко е съгласно обичаите, а гостите са постоянно добре пристигнали. От тяхната врата никой няма да бъде върнат.Освен че са отлични естети,атмосферата с Риби постоянно е приятна и наситена с доста позитивни страсти.

Инфо: zajenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР