Звездите едва бяха преминали по червения килим в Лос Анджелис

...
Звездите едва бяха преминали по червения килим в Лос Анджелис
Коментари Харесай

Шеги по адрес на Тръмп на церемонията по раздаване на наградите Еми

Звездите едвам бяха минали по аления килим в Лос Анджелис на телевизионните награди " Еми ", когато политиката бързо " нахлу " в шоуто . Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп бързо се озова на прицела на шегите, а някогашният прессекретар на Белия дом Шон Спайсър изненадващо се появи на церемонията.
 
Тръмп бе най-голямата телевизионна звезда през последната година, разгласи водещият Стивън Колбер . Той шеговито упрекна премиите " Еми " за избирането на милиардера за президент на Съединени американски щати.
 
Ако Тръмп бе спечелил " Еми " за шоуто " Стажантът ", се обзалагам, че нямаше да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, подмятна Колбер. Водещият пусна фрагмент от предизборни диспути, на които Тръмп споделя, че е трябвало да завоюва " Еми ".
 
За разлика от президентските избори обаче, означи Колбер, премиите " Еми " отиват за спечелилия от националния избор. Той загатна за успеха на Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати през ноември.
 
Кандидатът на републиканците завоюва болшинство в изборната гилдия, само че другояче получи по-малко гласове на гласоподаватели от своята съперница, демократката Хилари Клинтън.
 
Актрисата Кейт Маккинън пък благодари на Клинтън, когато получи премията за най-хубава поддържаща женска роля.
 
Шон Спайсър, който подаде оставка като прессекретар на Белия дом през юли, позволи, че церемонията може да притегли рекордна телевизионна публика. Този негов коментар бе посрещнат с безмълвие.
 
През януари първият прессекретар на Белия дом при президентското ръководство на Тръмп се нахвърли на репортерите, обвинявайки ги, че са подценили броя на хората, участвали на церемонията по встъпването в служба на президента. На нея очевидно имаше по-малко хора, в сравнение с при полагането на клетва от неговия предходник Барак Обама при започване на втория му мандат. Самият Тръмп влезе в спор с медиите, които означиха този факт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР