Звезди, сред които Бионсе, Джей-Зи и Риана, наблюдаваха как Фарел

...
Звезди, сред които Бионсе, Джей-Зи и Риана, наблюдаваха как Фарел
Коментари Харесай

Бионсе, Джей-Зи и Риана наблюдаваха как Фарел Уилямс превзема със стил Седмицата на модата в Париж

Звезди, измежду които Бионсе, Джей-Зи и Риана, следиха по какъв начин Фарел Уилямс завладява със жанр Седмицата на модата в Париж,съобщиБи Би Си.

Фарел Уилямс направи своя дебют катотворчески шеф на Louis Vuitton. Той трансформира Пон Ньоф (Pont Neuf), най-стария мост в града, вмоден подиум, заобиколен отзнаменитости, златни килими и госпъл музика.

Това e първото шоу след гибелта на някогашния помощник на Кание Уест, Върджил Абло, необятно считан за пионер в промишлеността.

На грандиозното събитие участваха също: Звездата от НБА Леброн Джеймс, актрисата Зендая, риалити звездата Ким Кардашиян и супермоделът Наоми Кембъл.

Какво да кажем за облеклата? Представете си една мултивселена, в която спортният жанр се съчетава с кралския и екстравагантния. Кройките бяха свободни, само че гладки, носени с къси панталони и огромни ботуши. Естествено, логото на LV и присъщата шахматна дъска, известна още като “Damier ”, бяха на показ по чантите, кожените якета и палтата.

На стилния подиум участваха още и спортни екипи, украсени с перли, железни бомбета, кожени футболни фланелки. Всветлината на прожекторите бешеколичка за голф, пренасяща кула от куфари LV.

Бременната Риана, която се снима в акцията на сбирката, и A$AP Rocky си взеха отмора от родителските отговорности, с цел да поддържат Уилямс от първия ред. Разбира се, те се появиха в идентични визии.

Основателката на Fenty Beauty носеше деним - карго комплект с пикселизиран кариран принт, a рапърът беше облечен в дънково яке, карго къси панталони и карирана шапка с пайети, съчетавайки визията си с пухкави зелени чехли.

Шоуто приключи с благодарност и признателност от страна на Уилямс.Облечен в камуфлажен костюм от глава до пети,той се спусна по Понт Ньоф, с цел да поздрави тълпата, в това число брачната половинка си Хелън Ласичан и четирите си деца, които бяха облечени в костюми сходни на изпълнителят.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР