Звезди на Сатаната се появиха в небето над страната ни,

...
Звезди на Сатаната се появиха в небето над страната ни,
Коментари Харесай

Звезди на сатаната или руски петолъчки? Пентаграми на небето ни в няколко града едновременно

Звезди на Сатаната се появиха в небето над страната ни, сигнализираха разтревожени консуматори в обществените мрежи.

Дяволските знаци са видяни на няколко места из България през последните дни, а очевидци на въздушните знаци са в паника от кое място са пристигнали те и какво е предназначението им. Пентаграми се появиха в небето над София, Плевен, Самоков и на други места в един и същи ден и провокираха неразбиране у мнозина.

Основната версия е, че пентаграми те са резултат от следи, оставени от преминаващи самолети. Странното в тази ситуация е, че в случай че това са самолетни следи, те са се пресекли прекомерно тъкмо, и то на няколко места, с цел да образуват пентаграм (символ, представляващ петолъчна звезда, начертана с пет прави линии. Името произлиза от гръцки и значи почти " петлинеен " или " пет линии " ).

 Други видяха в знака съветска петолъчка и даже агитация. Точно звездата с пет лъча, или по този начин наречената петолъчка, бе един от знаците на Русия по време на соца и още е мощно тачена в Москва.

" Пентаграмът е знакът на Сатаната и появяването му в нашето небе е провокация към българската страна и религията ни! Православието е поддръжник на християнския свят и по този метод ни нападат. Има място за паника, тъй като това е демонски знак и някой желае да откъсне територия от духовния ни свят ", показа своя версия по тематиката пред отец Георги Гелеменов , който минава за единствения български екзорсист.

 За следите в небето има няколко версии

Гелеменов е мощно отчаян, че Българската православна черква мълчи за небесните знаци, като съгласно него духовенството би трябвало да вземе стремително отношение по тематиката.

" Българският патриарх Неофит, който преди доста години ме ръкоположи, би трябвало да излезе с формален апел народът ни да не се поддава на внушенията от небето. Трябва да се борим против тях и да сложим завършек на духовната инвазия против православието ", сподели още отчето.

Пред вестника Гелеменов показа, че през идващите дни по-често ще обръща взор към небето, с цел да ревизира дали дяволските знаци не престават да надвисват рисково над хората.

Освен догатките за свръхестветвена мощ или следи от самолети има версия и че появилите се пентаграми са се получили от облаци. Тази версия обаче е прекомерно малко евентуална, защото следите са прекомерно прави и на прекомерно доста места, с цел да става дума инцидентно позициониране на облаци.

Мнозина фенове на тайните теории се тормозят, че това са токсини, които се изсипват от самолети над хората и ги тровят. Някои имат вяра, че задачата е да се въздейства на времето, други пък са на мнение, че по този метод се разпръскват химикали, предизвикващи разнообразни заболявания или неплодородие, а трети са уверени, че въпросните субстанции са средство за мозъчен надзор.

Последователите на теорията акцентират като доказателства в нейна поддръжка, че някои самолети оставят следи, а други - не, както и че сходни линии могат да бъдат видяни даже и когато в небето няма нито един облак.

Учените са изцяло единомислещи, че така наречен кемтрейлс е безспорна небивалица. Те изясняват, че следите, които самолетите оставят, постоянно съставляват заледени облаци.

Плаши църквата от хилядолетия

Опасения, че силата на пентаграма може да се употребява и за черна магия, е имало още преди хилядолетия. Панически боязън обхванал да вземем за пример църквата, когато се появили първите поклонници на " дяволския фетиш " и заплашвали, че посредством обръщането на този вълшебен знак наобратно с главата надолу, биха могли да бъдат освободени тъмни демонски сили.

Обратният пентаграм съгласно бащата на модерния окултизъм Елифас Леви се счита за зло. Леви твърди, че обърнатият пентаграм символизира козел, а изправените нагоре лъчи са рогата му.

Всъщност в началото пентаграмът е символизирал женското начало. По-късно това се трансформира и признакът е включен като част от акцията на Ватикана за заличаване на езическите религии и похристиянчването. Църквата се борила с езичеството, като обявявала техните богове и богини, също и техните свещени знаци, за зло. В тази борба тризъбецът на Посейдон става вила на дявола, островърхата шапка на мъдреца магьосническа и вещерска, а пентаграмът - знак на Дявола.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР