Звездата от YouTube за отслабване Мила Де Хесус, която беше

...
Звездата от YouTube за отслабване Мила Де Хесус, която беше
Коментари Харесай

Диетичната звезда в YouTube Мила Де Хесус почина на 35 години, тъй като майка на 4 деца страда от предполагаем сърдечен арест

Звездата от YouTube за намаляване Мила Де Хесус, която беше известна с огромната си промяна за загуба на тегло, за жалост умря на възраст на 35 заради подозрение за сърдечен удар.

Тя оставя след себе си четири деца от предходен брак и брачна половинка си Джордж Коусзик, за който се омъжи единствено преди четири месеца. Мила, родом от Бразилия, само че живееща в Бостън, неотдавна разкри, че се бори с кожно заболяване псориазис от юли предходната година. „ Минаха три месеца, до момента в който се оправям с тази обстановка, 80% от тялото ми е наранено “, показа тя онлайн.

В известие до своите 60 000 почитатели в Instagram през октомври Мила написа: „ Жонглиране с лекари, медикаменти, мехлеми и вдишване на надълбоко въздух. " След новината за нейната гибел почитателите оставят съболезнователни известия в изявленията й, съгласно The ​​New York Post.

Поздрав, оповестен на формалната й страница, гласи: „ Аз, Анна Клара, обявявам тази съболезнователна записка. Много сме тъжни да научим за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР