Звездата от The Apprentice Тре Лоу разкри, че борбата с

...
Звездата от The Apprentice Тре Лоу разкри, че борбата с
Коментари Харесай

Тре Лоу от The Apprentice на BBC споделя здравословни проблеми, които го накараха да „скочи от сградата“

Звездата от The Apprentice Тре Лоу разкри, че битката с шума в ушите го кара да се усеща по този начин, като че ли желае да постави завършек на живота си в предишното.

49-годишната звезда бързо се трансформира в един от любимците на сезон 2024 на The Apprentice, където той се състезава против седемнадесет други очаквания, с цел да получи утвърждението на лорд Алън Шугър и да получи поддръжката му. Времето му като риалити звезда обаче не е първият опит за популярност за Тре - който е прочут също като Пол Акаба.

Той е половината от английския RnB и Garage акт Architechs - които се радват на триумф в в класациите през 2000 година с издаването на сингъла Body Groove с вокали на Nana. Но до момента в който Тре се наслаждаваше на живота под светлината на прожекторите, той се бореше с осакатяващо здравословно положение в персоналния си живот.

Сега артистът, предприемач, описа за живота си с звук в ушите, който провокира агонизиращ тон в ушите му и е предизвикал напън в черепа му, който той е сравнил с „ мозъчен израстък “. Той разк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР