Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Доудън попита феновете за

...
Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Доудън попита феновете за
Коментари Харесай

Ейми Даудън пита феновете за мислите си, докато споделя снимка за баня по време на пищно бягство

Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Доудън попита почитателите за мнението им по отношение на последната си обява в Instagram.

33-годишната професионална танцьорка, която се възвръща от рак, отиде в платформата на обществените медии, с цел да попита своите 660 000 почитатели „ Кой се оправи по-добре? “, като показа нахална фотография на себе си в първокласна баня, когато слънцето залезе.

Тя също по този начин тагна сътрудника си танцьор и хореограф на Strictly Карлос Гу в обявата, който надуха мехурчета от външна баня в същия марокански петзвезден курорт, което допуска, че са отишли ​​на отмора дружно. Сестрата близначка на Ейми, Беки, също беше маркирана на фотография, скачайки в плувен басейн в първокласния хотел.

Разкривайки, че празникът им е съвсем към своя край, Ейми сподели в историите си в Instagram: „ Ще пропусна да се разсънвам от гледки като тази. “ Миналия месец Ейми получи положителната вест от лекарите, че лекуването не е оставило „ никакви следи от заболяването “, откакто е била...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР