Звездата от Скъпи наследници актриса Лорина Камбурова почина в Москва

...
Звездата от Скъпи наследници актриса Лорина Камбурова почина в Москва
Коментари Харесай

Трудната съдба на лъчезарната Лорина

Звездата от " Скъпи наследници " актриса Лорина Камбурова умря в Москва след престой в болница. Новината оповестяват сътрудници, с които тя работи през последните месеци в Русия.

Съдбата не е благосклонна към лъчезарната Лорина. Тя е родена във Варна и още в тинейджърските си години остава сирак, споделя България през днешния ден.

Бащата на Лорина напуща нея и майка й, когато Лори е на 10г. Тогава тя отпътува за Швеция дружно с майка си, която учи там третото си висше обучение. Лорина губи майка си трагично, когато е едвам на 13г. След кончината ѝ актрисата остава единствено с баба си, която я отглежда.

В Швеция Лорина проговорила на британски, а двете с майка ѝ си създали незабравими пътешествия с трен в Дания и Германия. Тези прекарвания се оказали скъпи, защото няколко години по-късно майка ѝ умряла.

Лорина е принудена да търси сама прехранване от дребна. Явява се на кастинг за " Мюзик айдъл ". Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат задоволително капацитет в нея, с цел да продължи към финала като певица. Лорина става модел и по този начин попада на кастинга на кино лентата " Връзки ". Това е и стартът на актьорската ѝ кариера.

Лорина признава, че въпреки да мечтае да бъде актриса, на няколко пъти е на път да се окаже от тази си фантазия.

След триумфа ѝ в сериала " Скъпи наследници " Лорина стартира да бленува за по-голяма сцена. Тя намира такава в съветските кино продукции. Последният филм, в който взе участие, е " Любов и чудовища ". В него тя си партнира с Роман Курцин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР