Звездата от шоуто на bTV Мастършеф – Александър Таралежков, не

...
Звездата от шоуто на bTV Мастършеф – Александър Таралежков, не
Коментари Харесай

Шеф Таралежков стяга нестандартна сватба, до него пред олтара ще застане друг мъж

Звездата от шоуто на bTV " Мастършеф " – Александър Таралежков, не крие от най-близките си, че е гей, който се готви за женитба с тъмнокож мъж. Това подшушнаха пред " Уикенд " чудесно осведомени източници от шоусредите. Синеокият готвач от дълго време имал сериозна връзка с процъфтяващ брокер. Двамата живеели дружно в Англия.

Още с първите си появи в " Мастършеф " Александър Таралежков направи доста положително усещане на феновете освен с уменията си в кухнята, само че и с позитивното си отношение към участниците в шоуто, както и с възприятието си за комизъм. Много от представителките на нежния пол се впечатлиха и от сините му очи и забавен жанр на обличане. Те обаче нямат никакъв късмет с младия кулинар, защото той няма интерес към връзки с дами.

Таралежков бил отявлен педераст, който живеел с мъж на острова. Двама изначало делели общо жилище в Лондон, само че малко преди пандемията се преместили в близкото графство Кент, на морския бряг. Били образцова съвременна двойка – с сполучливи кариери, съвършен външен тип, отношение към положителната храна и поддържащи съвършена форма с фитнес. Приятелят на Александър от дълго време го натискал и за женитба – в Англия браковете сред хомосексуални са позволени. Двойката се канела скоро да узакони своята връзка, настояват източниците на " Уикенд ".

Александър Таралежков живее в Англия към този момент повече от 15 години. Мести се там като студент, с цел да учи продуктов дизайн. Бързо се издига в тази професионална област, само че в същото време стартира да изследва и разнообразни национални кухни. Постепенно се увлича по готвенето, а в разгара на пандемията основава и личен ресторант. Едновременно с това стартира да се изявява с кулинарна графа в известния вестник " Гардиън ". Благодарение на шоуто на bTV, в този момент той е звезда и в България. Зрителите всеобщо споделят мнение, че е най-симпатичният в новото жури на кулинарния формат. Много от тях са дами, за които не е ясно дали подозират, че живее с мъж и се гласи за еднополов брак. На всички обаче им вършат усещане странните бижута, с които готвещият дизайнер се появява пред камерите. Той постоянно се кичи с дебели синджири към врата, носи брошки, перли, обички с висулки, пръстени с големи цветни камъни и се облича извънредно екстравагантно, а един път даже се появи в ефир с шотландска пола, което хетеросексуалните мъже рядко си разрешават.

Шеф Таралежков не крие половите си усети, само че категорично е бил помолен от продуцентите на " Масършеф " да не разяснява обществено тази тематика в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР