Звездата от сериала Приятели Лиса Кудроу е известна с това,

...
Звездата от сериала Приятели Лиса Кудроу е известна с това,
Коментари Харесай

Вижте колко готин е порасналият син на Лиса Кудроу!

Звездата от сериала " Приятели " Лиса Кудроу е известна с това, че избира да държи в загадка фамилния си живот. Изглежда обаче, че нейният 24-годишен наследник Джулиан Стърн е решил да последва нейните стъпки в професионален проект.

В предишното актрисата, известна с ролята на Фийби в емблематичния ситком, рядко е говорила за Джулиан. Но когато го направи, това значи, че се е случило нещо в действителност значимо.

Lisa Kudrow recalls her son Julian's surprising reaction to her work as Phoebe Buffay in Friends -
— 234 (@my234Radio)

Например, 59-годишната звезда описа какво е чувството да имаш празен дом, откакто нейният наследник напусна дома им, с цел да заживее настрана.

“Мисля, че се оправям в действителност добре и знаете ли, като зрял възрастен, благополучен, че синът ни е далеч… и е самостоятелен. Трудно е “, сподели тя тогава на Джими Кимел.

Тя добави: " Мисля, че свърших добра работа, давайки му нужното количество боязън. Той е самостоятелен и добър. "

А Джулиан, чийто татко е брачният партньор на Лиза Мишел Стърн, употребява своята самостоятелност, с цел да продължи напред с кариера във филмите.

 

~Finally, Watching ‘Friends,’ Lisa Kudrow’s Son Julian Murray Stern Made A Comment That Will Undoubtedly Make You Laugh~
One of the most well-known, profitable, and well-liked sitcoms in the world is Friends. Even though the program ended in 2004, mi...
— Snooper-Scope (@Snooper_Scope)

Той приключва кино учебно заведение като оператор през 2021 година, само че наподобява, че към този момент е решил да застане пред камерата.

Джулиан към този момент даже има роля в късометражния филм Seth's Big Break 2, който можете да гледате в YouTube.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР