Звездата от Приятели“ Матю Пери разказа за пристрастеността си към

...
Звездата от Приятели“ Матю Пери разказа за пристрастеността си към
Коментари Харесай

Матю Пери: Бях в кома две седмици заради наркотици

Звездата от „ Приятели “ Матю Пери описа за пристрастеността си към опиатите и алкохола, която съвсем му е коствала живота. Изповедта артистът прави в искрено изявление за списание People.
Прочетете още
Вече изтрезнял, обичаният артист, прочут с хитовата си роля на Чандлър Бинг, споделя в детайли за своята десетилетна битка. Когато бил на 49, Пери получил пръсване на дебелото черво поради използването на опиоиди.

„ Лекарите споделили на фамилията ми, че имам 2% късмет да оживея. Бях подложен на уред, който прави цялосно обдишване на сърцето и белите дробове ”, споделя Пери. И прибавя, че даже е бил в кома в продължение на две седмици, последвани от месеци на болнично лекуване. Преживял общо 14 интервенции, употребявал колостомна торба в продължение на девет месеца и се подлагал на рехабилитация цели 15 пъти.

Холивудската звезда споделя още, че решил да изчака цялостното си възобновяване преди да опише своята история, тъй като бил сигурен, че това ще помогне на доста хора, съобщи Нова.

Матю пробва алкохол за първи път, когато е едвам на 13. Опиоиди стартира да приема от 1997 година, когато сходни лекарства му били изписани за утешение на болката след случай с джет. Същата година влиза и в клиника за рехабилитация.

На 24-годишна възраст зависимостта му към алкохола стартира да излиза на повърхността. Смятал, че може да се оправи, само че „ заседнал в доста проблеми ” и това траяло цели 10 години. В интервалите, в които бил привързан, сътрудниците му от „ Приятели ” „ проявяваха схващане и бяха търпеливи ”, споделя Пери.

„ Не изтрезнях, тъй като ми се искаше. Изтрезнях, тъй като се притеснявах, че ще умра на идващия ден. „ Не е инцидентно, че Чандлър е човек, който се пробва да възпре личните си човешки прочувствени усеща със смях. Това правех години наред ”, споделя Матю.

Говорейки пред The ​​Hollywood Reporter през 2013 година, той споделя: „ Имал съм доста възходи и падения в живота си. Най-хубавото при мен е, че в случай че някой пияч пристигна при мен и ми каже: „ Ще ми окажеш помощ ли да спра да пия? “ ще кажа: „ Да. Знам по какъв начин да го направя “.

През 2021 година актьорският състав на " Приятели " се събра още веднъж на екрана за първи път от 17 години насам. Тогава почитателите показаха угриженост, защото виждат, че Матю заеква и даже изгубва думите си.

Бен Уинстън, който режисира Friends: The Reunion, се обръща към коментиращите външния тип на Пери по време на специфичното шоу на HBO Max с думите: „ Той беше страховит. Хората от време на време са прекомерно нелюбезни. Иска ми се да не беше по този начин... ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР