Звездата от Пинк Флойд Роджър Уотърс се ожени за пети

...
Звездата от Пинк Флойд Роджър Уотърс се ожени за пети
Коментари Харесай

Звездата на „Пинк Флойд“ Роджър Уотърс вдигна пета сватба на...


Звездата от " Пинк Флойд " Роджър Уотърс се ожени за пети път.

Новата му брачна половинка се споделя Камила Чавис и двамата са си споделили „ да “ в имението на Роджър „ Бриджхамптън “ в Ню Йорк, което е купил през 2010 година за 16,2 млн. $, написа " Дейли Мейл ".

Като показа фотоси от специфичния ден в Instagram и Twitter, 78-годишният Уотърс написа: " Толкова съм благополучен ".

Камила наподобява красива в бяла дантелена сватбена рокля и грее, до момента в който Уотърс слага пръстен на пръста ѝ. Церемонията е до брега на реката, а двойката е снимана в буйна целувка на сантиментална фотография, споделена от Роджърс.

Не се знае доста за Камила, която избира да бъде отвън светлините на прожекторите, само че се счита, че двойката е във връзка от няколко години и беше снимана дружно на филмовия фестивал във Венеция през 2019 година

Последната брачна половинка на Роджър беше Лори Дърнинг, за която той се сгоди през 2004 година и се ожени през януари 2012 година, преди да подаде молба за бракоразвод през септември 2015 година

Говорейки след сватбата им, звездата съобщи: " Не бих могъл да бъда по-щастлив “. Звучи ви познато, нали?!

През 2015 година обаче многомилионната бракоразводна процедура на Уотърс едвам не бе провалена, когато Лори изиска в съда да ѝ върне часовника. Според „ Пейдж Сикс “ Лори, която в този момент е на 58 години, и легендата на " Пинк Флойд " се скарали поради златен Ролекс на стойност 35 000 $.

Що се отнася до първите му три брака, през 1969 година Роджър се ожени за детската си обич Джуди Трим, само че през 1975 година се разведе.

Година по-късно той се дами за лейди Каролин Кристи, с която имат две деца - наследник Хари, в този момент на 44 години, и щерка Индия, в този момент на 43 години - преди да се разведат през 1992 година

През 1993 година той се ожени за Присила Филипс. Преди да се разведат през 2001 година, те се снабдиха с един наследник, Джак, на 24 години.

През 2016 година Уотърс и журналистката Рула Джебреал стартират романс малко след раздялата му с Лори, само че единствено няколко седмици по-късно потеглят по разнообразни пътища.

Източник съобщи тогава: " Всичко завърши толкоз бързо, колкото и стартира - въпреки и да бяха съгласни по доста въпроси, не съумяха да намерят общ език по други “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР