Звездата от Островът на любовта“ Марсел Съмървил наруши мълчанието си

...
Звездата от Островът на любовта“ Марсел Съмървил наруши мълчанието си
Коментари Харесай

Марсел Съмървил наруши мълчанието си относно „предателството“ и „дисс следата“ на съпругата си, тъй като той е „смутен и скърбящ“

Звездата от „ Островът на любовта “ Марсел Съмървил наруши мълчанието си по отношение на разпадането на брака му – и след освобождението ария за неговите любовни несгоди.

38-годишната риалити звезда - който взе участие в трети сезон на Love Island през 2017 година и който също беше член на групата Blazin' Squad, оглавила класациите - беше напусната с разрушено сърце по-рано този месец, когато се появиха известия, че брачната половинка му Ребека Виейра, на 28 години, е била погрешна. Марсел и Ребека споделят тригодишен наследник дружно и тя издаде обществено опрощение в опит да поправят разрушената им връзка, откакто се твърдеше, че е изпратила секс известия на американския музикант Слим Джмими, 33.

Докато преработваше страстите си, Марсел отприщи „ дисс ария “ за краха на връзката му. Сега той се обърна към обществените медии, с цел да показа дълго изказване, в което разиска страстите си, възприятието за изменничество и да се извини за песента, която извърши.

Във вторник той отиде в Instagram, с цел да показа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР