Звездата от Опенхаймер“ Килиан Мърфи разкъсва филма си от 2005

...
Звездата от Опенхаймер“ Килиан Мърфи разкъсва филма си от 2005
Коментари Харесай

Звездата от „Опенхаймер“ Килиън Мърфи разкъсва филма си „Червено око“ от 2005 г.: „Не е добър филм“

Звездата от „ Опенхаймер “ Килиан Мърфи раздира кино лентата си от 2005 година „ Червено око “ в последната мартенска история на корицата на списание GQ.

„ Обичам Рейчъл Макадамс и се забавлявахме да го вършим “, сподели Мърфи пред GQ. „ Но не мисля, че е добър филм. Това е добър B филм. “

В психологическия трилър, режисиран от Уес Крейвън, Мърфи играе Джаксън Рипнър, който седи до Лиза Райзър (Макадамс) по време на полет с червени очи от Далас до Маями — и чиито зли терористични планове се разкриват, когато самолетът излетява, когато той й споделя, че ще убие заместник-началника на вътрешната сигурност на Съединени американски щати.

„ Когато бях по-млад артист, бях в действителност, в действителност корав с всичко, в което се занимавах “, сподели Мърфи („ Peaky Blinders “). Мразех да се виждам. Мразех да се виждам на екрана.

„ Спомням си, че когато видях [„ Червени очи “] беше като „ О, това е нещо като вманиачен B филм. Рейчъл Макадамс е отлична в това “, сподели той. „ Но не мислех, че дадох доста нюансирано показване в него.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР