Звездата от Обади се на Сол Боб Оденкърк научи, че

...
Звездата от Обади се на Сол Боб Оденкърк научи, че
Коментари Харесай

Актьорът Боб Оденкърк се оказа роднина на Чарлз

Звездата от " Обади се на Сол " Боб Оденкърк научи, че е 11-ти братовчед на краля. 61-годишният артист остана замаян, откакто откри своите кралски връзки по време на присъединяване в предаване за родословието, което наблюдава родословните дървета на звездите.

Най-известен с ролята си на корумпирания, само че приветлив юрист Сол Гудман в " Брейкинг бед " и неговия спин-оф, Оденкърк първоначалнохич не искаше да прегърне своята история със синя кръв, до момента в който не разбра за фамилни връзки с краля.

Произходът на Оденкърк е проследен пет генерации обратно в шоуто, до неговия пети прародител, Фридрих Карл Щайнхолц, който е противозаконен наследник на херцога на Плон.

Германският херцог на Плон бил обвързван с кралските фамилии на Европа посредством брак.

" Аз съм американец. Не съм монархист. Не имам вяра в това ", сподели Оденкърк, когато за първи път научи за кралските си връзки.

„ Чувствам се като че ли е малко накриво. Разбирам за какво обществото се е построило към монарси и водачи и те са ги предавали през поколенията... Но мисля, че стигнахме до по-добро място с демокрацията. “

Но когато той осведоми за връзката си с краля, Оденкърк се засмя и сподели: " Е, може би ще трансформира мнението си за това... О, това е полуда! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР