Звездата от хитовите сапунки Стъклен дом, 11 А и Връзки

...
Звездата от хитовите сапунки Стъклен дом, 11 А и Връзки
Коментари Харесай

Смърт почерни дните на Яна Маринова

Звездата от хитовите сапунки " Стъклен дом ", " 11 А " и " Връзки " Яна Маринова, погреба бащата ан сина си, написа " Уикенд ". Богомил Маринов - Боте, който отглеждаше 17-годишния Никола с втората си брачна половинка в Германия, умрял от подла болест една на 48 години.


Грижите за младежа поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предходна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и по този начин върху плещите й паднало бремето за три деца.



Още когато Яна и Богомил се разделили, невръстният Никола самичък избрал да остане да живее с баща си. " В прочут смисъл не аз, а той се отхвърли от мен ", признава актрисата, която се нервира на слуховете, че е изоставила детето, с цел да прави кариера.

Градските митове настояват, че ученическата й обич Боби от столичното спортно учебно заведение нил жесток махленски престъпник. Той постоянно посинял от пердах 16-годишната хубавица със сексапилен глас и я забърквал в неприятности. 18-годишният Боби упражнявал бокс в " Славия ", а с цел да се устоя, станал автокрадец. Често посягал и към опиатите.



А един път, когато се пробвала да избяга от него, той я прострелял в крайници. Белегът Яна носи и до през днешния ден, само че се зарекла в никакъв случай да не разреши на мъж да я удари. От лапите му я измъкнал първият брачен партньор на Яна - Богомил, който бил част от най-близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев.

Смъртта на първия й брачен партньор е едно от следващите тествания в живота на 40-годишната актриса. Сюжетите на сериалите, в които се е снимала, бледнеят пред това, което е претърпяла самата тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР