Звездата от Гласът“ Лорън Дъски скърби за загубата на майка

...
Звездата от Гласът“ Лорън Дъски скърби за загубата на майка
Коментари Харесай

Звездата от „Гласът“ Лорън Дъски скърби за смъртта на майка си след очевидно самоубийство: „Моят най-добър приятел и герой“

Звездата от „ Гласът “ Лорън Дъски скърби за загубата на майка си, Янис, откакто тя умря от явно самоубийство. Тя беше на 59.

Полицейското ръководство на община Тускарора оповестява на The Post, че са разкрили кола, „ стояща на ръба на пътното платно с жена на шофьорската седалка, която се е свлякла “ в петък в Индиън Ривър, Мичиган.

Парамедиците не съумяха да намерят пулс при идването си. Жената, доказана от полицията, че е Джанис, е имала „ единична огнестрелна рана в гърдите “, а в колата е открит револвер с „ един изстрелян патрон “.

„ Казах довиждане на моя най-хубав другар и воин предишния петък “, написа Лорън дълга респект към майка си в понеделник в Instagram. „ Майка ми беше най-великият човек, който съм познавал. Нямаше човек, който да обича по-силно. Тя предложи цялото си създание – сърце и душа на всеки, който срещна, и постоянно вдигаше огледалото, с цел да ти припомня какъв брой прелестен и специфичен си бил. ”

Лорън продължи в изказването си в Instagram, „ Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР