Звездата от филмите Вчера“ и Страстите Христови и сериала Дървото

...
Звездата от филмите Вчера“ и Страстите Христови и сериала Дървото
Коментари Харесай

Христо Шопов си купи пистолет за 1000 лева и му иде да се гръмне

Звездата от филмите „ Вчера “ и „ Страстите Христови ” и сериала „ Дървото на живота ” Христо Шопов се оказа притежател на легален военен револвер „ Глок “, който си купил за малко над 1000 лв..

56-годишният артист не се радвал дълго на новата си облага, защото майстори на оръжие развалили револвера му. Шопов се оплака в обществените мрежи и описа за перипетиите, през които е минал до момента в който ремонтират 9-милиметровия му револвер.

„ Дълго време обмислях дали да го направя, само че взех решение, че и един притежател на оръжие да предпазя от моята неточност, ще си коства. Не бях удовлетворен от фабричното покритие на „ Глок 43 “ и взех решение да потърся други благоприятни условия. Докато търсех разновидности за оксидация, попаднах на пловдивската компания, която се занимава с керамични покрития, видях много атрактивни фотоси на техни планове и взех решение, че те са моите хора. Предадох слайда на револвера на техен представител в София с концепцията, че за две седмици ще е подготвен. Получих го след повече от месец, след най-малко две телефонни позвънявания. Извиниха се за забавянето и направиха комплимент към мен, невземайки пари за услугата. Благодарих персонално - знам, че тези неща са значими. След известно време забелязах, че има проблем с покритието.

Появиха се дребни язви и се драскаше от триенето в текстилен кобур за вътрешно носене. Реших да не върша претенция, въпреки всичко на харизан кон... Обясних, споделих, че не върша претенция, а желая да си реша казуса с оксидация. Той настоя да решат казуса за тяхна сметка и сподели, че са имали проблем с някаква партида от покритието. Взе го и след 50 дни, още веднъж след телефонни позвънявания (оправданието беше изключителното положение), получих слайда. Веднага забелязах проблем... Изпратих фотоси, на които ми се отговори, че не вижда проблем. Вярно е, че аз не съм платил и стотинка за труда им. Не съм и желал подобен „ жест “ от тяхна страна. Съсипаха един „ Глок 43 “ на не повече от 100 изстрела. Не правете моята неточност “, показа артистът, представен от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР