Звездата от филма 365 дни - Микеле Мороне, се снима

...
Звездата от филма 365 дни - Микеле Мороне, се снима
Коментари Харесай

Микеле Мороне, който снима у нас с Меган Фокс, играе окултист в нов трилър

Звездата от кино лентата " 365 дни " - Микеле Мороне, се снима в нова продукция. Италианският артист е един от основните персонажи във филмовата акомодация на видеоиграта Home Sweet Home Rebirth.

На снимачната площадка Мороне си партнира с Уилям Моузли или Питър от " Хрониките на Нарния "  (Моузли изигра и принц Лиам в сериала " Кралски особи " - б.а), тайландската актриса и модел Урасая Спербънд и к-поп звездата Александър Лий.

Home Sweet Home Rebirth (от англ. Сладък мой дом - прераждане) е трилър и е сниман в Банкок. Продукцията споделя за служителя на реда Джейк (Моузли), който попада в различно царство, наречено " Препятствието " по време на смъртоносна пукотевица в търговски център. С помощта на мистериозния духовник (Лий), Джейк би трябвало да се надпреварва с времето, с цел да избави брачната половинка си Пранг (Урасая Спербънд) и да спре злия окултист Мек (Мороне) да отвори Портите на Ада.

Филмът е основан на едноименната видеоигра трилър, от която са продадени над 1 милион бройки по целия свят и която се трансформира в шлагер в YouTube и Twitch. 

Началото на предходната година Микеле Мороне снима филм у нас дружно с Меган Фокс. Продукцията е приказен трилър и се споделя " Подчинение " (Subservience). Сцените актьорите снимаха главно в киноцентър " Ню Бояна " в продължение на 2 месеца. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР