Звездата от Coronation Street Sair Khan развълнува феновете, когато по-рано

...
Звездата от Coronation Street Sair Khan развълнува феновете, когато по-рано
Коментари Харесай

Как Sair Khan от Coronation Street криеше бебешката си подутина в продължение на месеци, докато шокира феновете с разкритие

Звездата от Coronation Street Sair Khan развълнува почитателите, когато по-рано през днешния ден разгласи, че е бременна с първото си дете.

И повода, заради която почитателите бяха зашеметени от новината й, беше фактът, че никой нямаше визия, че е бременна, защото тя съумя да прикрие възходящата си издутина. Но в този момент можем да разкрием по какъв начин сапунената звезда на ITV е скрила бременността си от почитатели, за което се счита, че е пет месеца.

Звездата от Corrie, която изигра Аля Назир в сапунката на ITV, последно разгласява в Instagram на 24 август, което се счита, че е било в ранните стадии на бременността. И от тази дата до през днешния ден, когато разгласи щастливата си вест, Саир се отдръпна от платформата на обществените медии.

Документирайки пътуването си до Калифорния с колегата Нейтън Чилтън, Саир разгласява видеоклип, само че в целия клип тя прави всичко допустимо да отвлече вниманието на почитателите от стомаха си. В началото на видеото тя носи вталена кафява жилетка, съчетана с чифт черни къси панталони. Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР