Звездата от Big Brother на знаменитостите Луис Уолш разказа за

...
Звездата от Big Brother на знаменитостите Луис Уолш разказа за
Коментари Харесай

Издайнически симптоми на рак на кръвта, след като Луис Уолш призна, че се е борил с „рядка“ болест

Звездата от Big Brother на звездите Луис Уолш описа за битката с рядка форма на рак на кръвта, с която са диагностицирани към 350 души в Обединеното кралство всяка година.

71-годишният отворен показа диагнозата си в диалог със съквартирантите Леви Руутс и Екин-Су Кулчулоглу в шоуто на ITV. На въпрос по какъв начин се оправи с блокирането на Covid, той отговори: „ Бях болен и мисля, че никой не знаеше, че съм болен. Имах рак – лек вид, необичаен, в кръвта ми. Дори не знаех, че имах го, до момента в който не отидох в болничното заведение. Те ме прегледаха и тогава го откриха. "

Бившият арбитър от X Factor беше диагностициран с макроглобулинемия на Waldenstrom (WM), постепенно разрастващ се вид неходжкинов лимфом, което нормално визира възрастни над 65 години. Рядката форма на рак на кръвта се предизвиква, когато избран вид бели кръвни кафези, наречени В-клетки, се развиват погрешно в костния мозък. За тези, които имат WM, В-клетките не се трансформират в плазмени кафези, които освобождават антитела, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР