Звездата от Аз съм знаменитост“ Хелън Фланаган разкри, че дъщеря

...
Звездата от Аз съм знаменитост“ Хелън Фланаган разкри, че дъщеря
Коментари Харесай

Хелън Фланаган споделя трудности с дъщеря си, след като й беше казано, че я мрази заради гафа с кексчетата

Звездата от „ Аз съм звезда “ Хелън Фланаган разкри, че щерка й е споделила, че я „ ненавижда “ след кухненска неразбория.

Майка на три деца Хелън разкри своята независима родителска битка, откакто изясни по какъв начин е почерпила сина си Чарли, само че в последна сметка разстрои най-голямото си дете Матилда. Хелън споделя Матилда, на осем години, Далайла, на пет години, и двегодишния Чарли с някогашния футболист Скот Синклер.

Пишейки в Instagram, Хелън сподели на почитателите: „ Матилда ми сподели, че ме ненавижда довечера, тъй като й дадох greedy baby brother торта, която направи. Тя направи няколко коледни кексчета с вуйна си и аз не разбрах, че са за учебно заведение и тя направи по един за всички в класа си. Тя обаче ме прегърна и сподели, че е разочарована, че не е подготвена за тийнейджърство държание към момента. "

Освен изповедта за родителство, Хелън показа свое селфи в кухнята си, до момента в който минаваше с длан върху сместа. Раздразнението бързо беше успокоено, защото Хелън продължи да споделя Instagram Stories с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР