Звездата ни във вдигането на тежести Карлос Насар е бил

...
Звездата ни във вдигането на тежести Карлос Насар е бил
Коментари Харесай

Насар с пет проверки за допинг за два месеца

Звездата ни във повдигането на тежести Карлос Насар е бил проверяван за допинг пет пъти от началото на годината. За последно европейският първенец в категория до 89 кг е бил тестван през вчерашния ден сутринта, разкри Насар в ефира на bTV.

" Аз съм за чистия спорт и нямам проблеми с тези инспекции ", съобщи Насар, който не е сюрпризиран от този интерес към него. През 2023 година той е бил тестван 24 пъти. Това обаче не му пречи да реализира високи резултати и не го разсейва.

" Действително резултатите ми са меко казано подозрителни, само че са същински ", споделя още геният, който е огромен последовател на ЦСКА.

Той показа също по какъв начин съчетава националния и клубния тим в Германия.

" За мен това е от изгода, тъй като не излизам от форма и съм непрекъснато в кондиция. Помага ми и финансово, несъмнено. Не получавам заплата от федерацията от началото на годината, защото има проблем с финансирането. Ръководството работи за решение на проблемите. Условията са такива, заплатите рано или късно ще дойдат. Ние би трябвало да се готвим, имаме всичко обезпечено за това ", съобщи още Насар.

" Обичам да отивам на мачове на ЦСКА и не преставам да вървя на драго сърце. Агитката е доста сплотена, едно семейство са. Първите пари, които получих от щангите, бяха събрани за мен точно от почитателите на ЦСКА, които ме видяха ", показа още Насар.
 Насар разрушава и в Бундеслигата
Насар разрушава и в Бундеслигата

Божидар Андреев също записа мощно участие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР