Звездата на Съни Мюзик Цветина много скоро ще грабне дипломата

...
Звездата на Съни Мюзик Цветина много скоро ще грабне дипломата
Коментари Харесай

Хитова певица от Пловдив разкрива престъпления

Звездата на " Съни Мюзик " Цветина доста скоро ще грабне дипломата си за бакалавър по криминалистика. Пловдивската певица разкри пред " Марица ", че не счита да се отхвърля от музиката, само че не знае какво ще й донесе бъдещето и по тази причина се е застраховала с цели три висши образования.

Освен с разкриването на заплетени закононарушения, изпълнителката може да си вади хляба и с маркетинг или с корпоративен мениджмънт. В момента Цвети върти и фамилния бизнес за продажби на маркови парфюми и козметика.

Последният шлагер на брюнетката с поп звучене “Два билета “ раздруса музикалните ранглисти. Звездата призна, че сама написа текстовете към песните си и отсега нататък ще залага от ден на ден на обществените послания. Тя не счита да живее отвън Пловдив и даже е снимала видеото към хитовата си балада „ Боли ” в града под тепетата.

Цветина черпи ентусиазъм от певици като Уитни Хюстан, Кристина Агилера, Марая Кери и Риана. Изпълнителката може да свири на флейта, занимавала се е и с танци.

През лятото пловдивчанката счита да се отдаде на занимания с приятелки по родното Черноморие, само че радостната компания може да отскочи и до някой другоземен остров в южната ни съседка Гърция.

Цветина мечтае за добър мъж, който да е толкоз образован, че всеки ден да може да научава по нещо забавно от него. А другояче каквото и да се случи в живота на певицата, тя си пожелава да се гордее със себе си на остарели години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР