Звездата на Рома Раджа Наинголан вярва, че отборът няма да

...
Звездата на Рома Раджа Наинголан вярва, че отборът няма да
Коментари Харесай

Наинголан: Приказките за титлата са стара грешка

Звездата на Рома Раджа Наинголан има вяра, че тимът няма да допусне грешката от предходните сезони и да стартира да разисква възможностите си за купата, до момента в който сезонът още тече.

В последните години „ римляните” се утвърдиха като един от главните съперници на хегемона Ювентус за трофея. През актуалната акция те мъчно могат да мислят за офанзива на първото място, тъй като след проваляне с 0:1 таман от Юве те към този момент се на 7 точки зад водача Наполи (а „ бианконерите” са единствено с 1 пасив).

Топ 20 на най-скъпите млади играчи в света

„ Този тим на Ювентус е мощен. Искахме да ги пресираме високо и трябваше да бъдем по-фокусирани. Да играем там и да не се възползваме от възможностите, които създадохме, тогава става доста тежко да вземем даже точка”, проучва Наинголан.

„ Патрик Шик беше малко посърнал в съблекалнята. Той опита да се труди в името на тима и усещаше, че можеше да означи това късно състояние. Трудно му е към този момент, само че за в бъдеще несъмнено ще ни помогне с головете си.”

Рома не възнамерява зимна селекция

„ Да приказваме за купата е неточност, която допускахме в предишното. Нужно е да играем мач за мач. Имаме мач по-малко (срещу Сампдория – б.р.). Да загубим от Ювентус в Торино не е покруса, към момента разполагаме с ответния дуел на „ Олимпико” и там можем да наваксаме пропуснатото”, приключи Наинголан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР