Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе участие

...
Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе участие
Коментари Харесай

Без Григор на Спортист на годината на Хасково

Звездата на родния тенис Григор Димитров няма да вземе присъединяване в обичайна анкета " Спортист на годината 2017 " на община Хасково. Това заяви Деян Александров, младши специалист в отдел " Спортни действия " на локалната администрация. Там са получили писмо от бащата на Димитров - Митко Господинов, който е и съсобственик на тенис клуб " Хасково 2015 ", в който е картотекиран Гришо. Господинов е помолил синът му да не бъде номиринан, защото няма да може да участва на церемонията, посочи Александров. Той добави, че освен това състояние уредниците са се съобразили с настояването.

Анкетата, която ще бъде направена от спортни публицисти, 7 чиновници на спортния отдел в общината и регионалния специалист по младежта и спорта, съдържа 6 раздела - мъже и дами, юноши и девойки, мъжки отбор и женски тим, треньор и " мощна воля ".

Предложения са постъпили от 24 спортни клуба. Те са номинирали 26 мъже и дами, 44 юноши и девойки, по 6 мъжки и женски тимове и 8 треньора, уточни Александров.

След определянето на спечелилите на заелите 1-о, 2-о и 3-о място ще бъдат връчени парични награди, а на останалите - грамоти. Церемонията ще бъде на 20 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР