Звездата на риалити сериала София ден и нощ“ Калина Кузманова

...
Звездата на риалити сериала София ден и нощ“ Калина Кузманова
Коментари Харесай

Риалити звезда избра Капана и Джумаята за фотосесията си под тепетата

Звездата на риалити сериала " София денонощно “ Калина Кузманова завладя стилния подиум под тепетата. Красавицата сподели пред локалните ценители авторската си сбирка, наречена " Рокли за специфични мотиви “. Калина обиколи града и избра трабантчетата от немската галерия на Джумаята, с цел да се снима с част от облеклата, написа Марица. Друга спирка във фотосесията на хубавицата бе в Капана.

Сексапилната русокоска има забележителен усет за бизнес. Преди време тя направи личен уебсайт и електронен магазин, в който предлага моделите си, чиито цени варират от националните 59 до 420 лева За най-скъпите рокли Калина предлага ушиване по размер на клиента, до момента в който за другите разполага с подготвени размери от S до XXXL.

Калина се радва на сериозен триумф в модата и е определяна от критиците като един от най-проспериращите дизайнери в България. Тя направи своя дебют на сцена с марката си Just Kalina по време на " Парада на модата “ в Плевен напролет на предходната година и към този момент има голям брой фенове и клиенти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР