Звездата на Португалия Кристиано Роналдо даде своето обяснение за гневната

...
Звездата на Португалия Кристиано Роналдо даде своето обяснение за гневната
Коментари Харесай

Роналдо обясни ситуацията при смяната

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо даде своето пояснение за гневната си реакция при промяната си в мача с Южна Корея (1:2). Той бе сменен в 65-ата минута и се видя, че не е удовлетворен от нещо. Той удостовери думите на селекционера Фернадо Сантош и на своите съотборници, които споделиха, че е бил сърдит на корейски футболист и думите му " доста бързате да ме извадите от игра " са били отправени към него.

" Това, което се случи бе, че при промяната ми корейски футболист ми сподели да излизам по-бързо от терена. Аз му отговорих да млъкне. Той няма право да ми споделя какво да върша. Няма потребност от повече спекулации по тематиката. Подобни неща се случват в един мач. Каквото и да се случи, нвсичко си остава на терена. По-важното е, че тимът остава обединен и към този момент сме в идната фаза. Хората в Португалия може да бъдат спокойни, тъй като искахме да продължим и го направихме ", съобщи Роналдо.
 Роналдо ядосан при промяната си в мача с Южна Корея Роналдо ядосан при промяната си в мача с Южна Корея
Той разяснява и самия дуел с Южна Корея.

" Знаехме, че ще спечелим групата, само че искахме да победим и да завъшим с 9 точки. Това се оказа невероятно. Имахме късмет да спечелим, само че мачът бе доста равносилен. Все отново сме удовлетворени от първото място. Никой не обича да губи, само че знаехме, че би трябвало да се случи, знамение, с цел да ни изместят от първата позиция. Южна Корея сподели качества, а ние би трябвало да си извадим поука. Когато не играем добре, губим. Дано това ни е за урок преди елиминациите ", добави ветеранът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР