Звездата на Оклахома Сити Тъндър Ръсел Уестбрук записа феноменално постижение

...
Звездата на Оклахома Сити Тъндър Ръсел Уестбрук записа феноменално постижение
Коментари Харесай

Уестбрук с исторически трипъл-дабъл при победа на Оклахома Сити

Звездата на Оклахома Сити Тъндър Ръсел Уестбрук записа феноменално достижение при успеха над Ел Ей Лейкърс със 119:103, откакто осъществя едвам втория в историята на НБА “20-20-20 ” трипъл-дабъл.

Гардът на Тъндър приключи мача с 20 точки, 20 битки и 21 асистенции и по този метод повтори достижение на именития Уилт Чембърлейн, който през 1968-ма година записва 22 точки, 25 битки и 21 асистенции в мач на Филаделфия 76-ърс против Детройт. Уестбрук записа впечатляващата статистика за 36 минути игра, като добави и три откраднати топки за това време. Най-полезният състезател за 2017-та година посвети достижението си на рапъра Нипси Хъсъл, който бе погубен в престрелка в неделя. “Това не е за мен. Това е за моя брат, за Нипси – 20 плюс 20 плюс 20. Това е за моя брат, почивай в мир, Нипси ”, показа Уестбрук след дуела.

Тъндър към този момент си обезпечи присъединяване в плейофите на Западната конференция, само че се бори да се вдигне от осмото място, което заема, с цел да избегне възможен конфликт с първенците Голдън Стейт Уориърс още на четвъртфиналите. “Всеки мач е значим сега. Благодарен съм, че мога да изляза на паркета и да играя на високо равнище. Благодарен съм, че имам такива съотборници и че мога да върша това, което обичам ”, добави Уестбрук.

В различен мач от миналата нощ Голдън Стейт победи директния си съперник за първото място на Запад Денвър Нъгетс със 116:102 и към този момент има два мача преднина пред противника си. Победи записаха и тимовете на Хюстън Рокетс и Сан Антонио Спърс, надлежно над Сакраменто Кингс (130:105) и Атланта Хоукс (117:111). /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР