Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов разкри в

...
Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов разкри в
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Ходът с назначението на Пранди и Николай Желязков е правилен

Звездата на националния тим по волейбол Цветан Соколов разкри в особено изявление за Канал 3, че мечтае да играе на още една олимпиада с фланелката на " лъвовете ". Това може да се случи през 2024г. когато диагоналът ще бъде на 34 години.

 Тренировка на националите по волейбол @@@


Соколов се включи към лагера на отбора ни в София, като огромна част от заниманията ще са физически, а той чака в доста скоро време да стартира и да играе с топка след дългата пауза поради ковид.

" Този лагер е доста потребен за нас, тъй като ще ни даде нужната подготовка преди европейските квалификации. Все още се пазим и внимаваме да не получим травми. Малко ме е боязън да давам 100%, тъй като тренировките, които правихме у дома са доста далечни от тези в естествена конюнктура. Ходът с назначението на Пранди и Николай Желязков е верен. Имахме потребност от повече българи в щаба. Младите играчи са доста надарени и мисля, че могат да ни наследят. Ще се опитам да им оказа помощ с каквото мога, както на мен преди години ", сподели Соколов.

 Тренировка на националите по волейбол @@@

" Има четири години до идващите Олимпийски игри. Кой не мечтае да завоюва Олимпиадата. Ако от мен зависи ще се разпределям до момента в който мога ", добави Цветан Соколов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР