Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде откровено интервю за английския

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде откровено интервю за английския
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович: Перфектен съм, когато съм самият себе си!

Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде искрено изявление за британския вестник " Гардиън ", в което се стопира на доста настоящи тематики и прави някои самопризнания. " Всяка заран се разсънвам с болки на всички места. Но имам цели и ме движи адреналинът, по тази причина не преставам напред. Имам потребност да работя, с цел да се задържа на върха и да продължа по този начин. Не желая страдание, не желая да си мисля " можеше да продължа, тъй като се усещах добре ". Предпочитам да бъда изцяло изцеден и да кажа " не мога повече ". Не е въпрос на контракти или на популярност, парите и почитателите не могат да те лекуват по този начин, както го прави адреналинът. Не е проблем за мен да пострадвам, това е като да си направя закуска. Новото потомство не схваща това. Много съм горделив, че съм част от остарялото потомство, което трябваше да се потруди доста, с цел да реализира нещо ", изповядва се шведът пред английската медия.

" Даниел Малдини е положително момче на терена. Баща му Паоло те " убиваше " футболно, в случай че искаше да те убие. Доволен съм, че не си наподобяват доста, тъй като за сина е доста мъчно да го съпоставят с бащата. Още повече, когато бащата е направил такава неповторима кариера. Помагаме на Даниел по всевъзможен метод. Голям гений е, само че му споделям: " Играй своята игра, бори се, само че проправи своя път самичък ". Дали ще играя и със сина на Даниел, в случай че има подобен след време? Цяло знамение е това, което става и в този момент ", споделя ексцентричният нападател.

" Животът е формиран от възходи и падения. Ако всичко беше съвършено, нямаше защо да приказваме. Действителността не е като фотография, която е усъвършенствана с филтри. Често споделям: " Перфектен съм, когато съм самият себе си ". Това не значи, че не греша, а, че се изучавам от грешките си ", прибавя Ибра.

" Съотборниците ми в Милан ме карат да наподобявам млад. Те имат този резултат върху мен, усещам се като Бенджамин Бътън. Много съм горделив, тъй като виждам тези момчета да поемат все по-голяма отговорност, да трансформират мисленето си. Това е моето благополучие, моят адреналин. Тичам колкото тях. Правя го от 20 години. Защото когато младите ме гледат да упражнявам, си споделят: " След всичко, което е направил, продължава да работи. Ще го направя и аз, щом той го прави ". Така давам образец. Когато бях в Милан първия път, бяхме тим от суперзвезди. Сега има гений, само че планът е напълно друг. И в този момент съм по-доволен, тъй като триумфът със звездите е съвсем сигурен, само че в този момент не може да се планува ", счита 40-годишният футболист.

" Не е елементарно, моята брачна половинка се занимава с децата. Когато имам време, се виждаме дружно и сме доста щастливи. В началото на пандемията се усещах самичък. По време на карантината всички бяха с околните си, а аз не можех, тъй като не се пътуваше. След това, когато отвориха, се прибрах у дома и останах със фамилията ми 2 месеца ", споделя шведът.

" Спортът сплотява хората, политиката ги разделя. Ако приказваме за расизъм, това е напълно друга история. Но аз не се занимавам с политика. Ако го правех, през днешния ден щях да бъда президент. ЛеБрон Джеймс? Не го познавам персонално. Не го осъждам. Каквото и да прави против расизма, има право. Защото когато 50 хиляди души ти викат " л....н ром " е същото. Това е расизъм ", приключва Златан Ибрахимович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР