Звездата на Марица (Пловдив) Мариян Тонев заяви пред Sportal.bg как

...
Звездата на Марица (Пловдив) Мариян Тонев заяви пред Sportal.bg как
Коментари Харесай

Мариян Тонев: Има интерес към мен, но се чувствам идеално в Марица

Звездата на Марица (Пловдив) Мариян Тонев съобщи пред Sportal.bg по какъв начин се усеща в отбора и по какъв начин се е стигнало до прекосяването му при пловдивчани. Тонев призна, че има огромен интерес към него от родни клубове. Нападателят е голмайстор на Втора лига с 15 попадения.

" Чувствам се идеално в Марица. Още през цялото време колективът е доста добър. Събраха по-опитни с по-млади футболисти. Има огромно съгласие в тима и за момента всичко е наред. След като не успяхме да влезем в професионалния футбол с тима на Черноморец, получих оферта отсам, която ме устройваше и одобрих. Мисля, че представянето ни е положително. От време на време е нерешително, само че това е обикновено. Ние сме млад тим. Повечето се запознахме, когато ни събраха. Трябва време за сработка. Всеки, който схваща от футбол, знае това. Свикнах с Пловдив. Аз и преди този момент съм бил тук като младеж на Локомотив ".

Нападателят разяснява и интереса към него от други тимове.

" Нищо не зависи от мен. Има доста интерес, само че дано мине вторият полусезон и тогава ще забележим накъде ".

Тонев си спомни и момента, в който тимът на Марица (Пловдив) беше блокиран на автомагистралата към летището в Истанбул поради неприятното време в Турция.

" Пътувахме и имахме неприятен шанс. Имаше злополука пред нас и затвориха автомагистралата. Откарахме 40 часа в рейса. Беше мъчно, само че се справихме. Амбициите ни са да бием колкото може повече. Всеки мач излизаме за победа и желаеме да приключим допустимо на първо време ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР