Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро изрази притеснения относно евентуалното

...
Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро изрази притеснения относно евентуалното
Коментари Харесай

Агуеро: Играчите са изплашени, те имат семейства

Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро изрази терзания по отношение на възможното възобновяване на шампионата в Англия. Нападателят призна, че измежду играчите има боязън. Отборите от Висшата лига се надяват да възобновят тренировки на 11 май.

" Повечето от играчите са уплашени, тъй като имат фамилии, деца, бебета, родители, показа Агуеро. - Когато се върнем, въобразявам си, че ще бъде доста с напрежение, ще бъдем доста деликатни. Надавям се да има ваксина, с цел да завърши всичко това ".

" Не съм изплашен, само че аз съм единствено с приятелката си. Не съм контактувал с други хора. Казват, че някои са инфектирани, само че нямат признаци и могат да те заразят. Затова си заставам у дома. Може да се заразиш и да не схванеш ", добави аржентинецът.

Sergio Aguero admits some Premier League stars are ‘scared’ to return due to Covid-19 | @CrossyDailyStar #MCFC https://t.co/4bu94Y3l5j pic.twitter.com/Ze4jAPCIDe
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) April 30, 2020
Агуеро остана в Манчестър по време на изолацията, до момента в който мнозина от неговите съотборници се върнаха по родните си страни. " Преди 15 дни ни споделиха, че има дата за възобновяване на тренировките и това е 4 май. Сега има нова среща. Ще бъде мъчно да се играе Шампионската лига през август ", показа още футболистът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР