Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да се завърне в

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да се завърне в
Коментари Харесай

Салах изненадващо може да се завърне в Челси

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах може да се завърне в Челси през летния трансферен прозорец, оповестява „ The Sun “.

Мениджърът на Челси Томас Тухел прави чудесна работа при идването си в Западен Лондон. Отборът е на край в Шампионска лига против Манчестър Сити, а също по този начин и на край за ФА Къп против Лестър. Освен това лондончани са доста покрай обезпечаването на място в топ 4 и класиране в Шампионска лига и през идващия сезон.

Челси има огромни упоритости под управлението на Тухел през идващия сезон и една от главните цели е да завоюва купата във Висшата лига. За да завоюва в толкоз огромна конкуренция, са нужни и най-хубавите играчи, а притежателят на клуба Роман Абрамович е подготвен да извърши всички стремежи на Тухел. Едно от желанията на мениджъра на Челси е Мохамед Салах, който свети в Ливърпул през последните сезони.

28-годишният футболист беше част от тима на Челси сред 2014 и 2016 година, само че не съумя да убеди с изявите си, поради което на два пъти беше преотстъпван на Фиорентина и Рома, а в последна сметка бе продаден на „ джалоросите “ през 2016 година. За Ливърпул Салах има 123 гола в 198 мача.

Челси не е единственият тим, който желае египетския нападател. ПСЖ неотдавна се появи като евентуален нов клуб за Салах, а от дълго време се приказва, че той попада и в проектите на Реал Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР