Звездата на Франция Килиан Мбапе заяви, че той и съотборниците

...
Звездата на Франция Килиан Мбапе заяви, че той и съотборниците
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Мбапе: Напрежението между мен и Жиру е вече забравено

Звездата на Франция Килиан Мбапе съобщи, че той и съотборниците му „ са подготвени за предизвикването “ да завоюват Европейското състезание. Това сподели той в изявление за „ TF1 “, като добави, че напрежението сред него и Оливие Жиру към този момент е забравено.

Мбапе разкри, че казусът със разногласието сред него и другия нападател на " петлите " Оливие Жиру след контролата с България към този момент е в предишното: „ Проблемът с Жиру е пропуснат. В живота не би трябвало да се самосъжаляваме. Нуждаем се от Жиру и останалите 25 играчи и по тази причина няма по какъв начин да се караме за дреболии “.

" Нямаме самообладание да играем на Европейското състезание. Трябва да си спомним по какъв начин в детството ни сме мечтали за това. Важно е да си имаме доверие един на различен. Цялата страна стои зад нас и би трябвало да се отблагодарим на хората за тяхната поддръжка. Спечелването на Световната купа беше доста значимо за нас. Сега знаем какво би трябвало да създадем, с цел да спечелим и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Винаги съм желал да играя със мощни играчи и в този момент е по този начин, тъй като имаме доста мощен състав “, сподели Мбапе по въпроса за Европейското състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР