Звездата на фолка Преслава хич не смята да си седи

...
Звездата на фолка Преслава хич не смята да си седи
Коментари Харесай

Армия помощници гледа бебето на Преслава, къде е певицата

Звездата на фолка Преслава никак не счита да си седи единствено у дома и да сменя памперси. По-малко от месец откакто роди щерка си Паола, певицата към този момент разгласи завръщането си на музикалната сцена.

Преслава подгря триумфалното обновяване на дейната си кариера с нова ария, която за броени часове разруши върховете по гледания и се трансформира в най-въртяното парче по клубовете, писа „ Галерия “. Наред с музикалния си рефреш, звездата на лекия род се е впуснала в сериозна физическа подготовка, с цел да може да наподобява по най-хубавия метод, когато още веднъж хване микрофона.

Три седмици откакто стана майка за пръв път, Преслава още веднъж хвана гората. Певицата отиде на няколкочасов преход до Боянския водопад, а гид й беше приятелят й Павел. Земеделецът с татуировки преведе обичаната си по най-тежкия маршрут до водопада и й помагаше при катеренето.

Певицата си е дала два месеца, с цел да смъкна насъбраните килограми, които са най-видими в региона на корема, задните елементи и бедрата.

С развъждането на дребната Паола са заети войска от помощнички, които са ангажирани с бебето още от в този момент. За да може Преслава умерено да върви на походи, да обикаля клубовете и да провежда представянето си на концерта на „ Планета “, майка й е поела огромна част от грижите за новороденото.

С прахосмукачка и метла в ръцете се притичва и сестрата на изпълнителката – Ивелина, а също така е наета и професионална детегледачка.

Оказа се, че много хора са предположили, че Преслава няма да бъде типичната майка, която ще е неразделно до детето си и няма да го оставя за секунда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР