Звездата на Фики Стораро неочаквано започна да залязва, интересът към

...
Звездата на Фики Стораро неочаквано започна да залязва, интересът към
Коментари Харесай

Звездата на Фики Стораро започна да залязва, феновете му се топят като сняг

Звездата на Фики Стораро ненадейно стартира да залязва, ползата към него фрапантно спада, а почитателите му се топят като сняг, написа "Галерия ".

Само допреди година всички предвидиха, че синът на Тони Стораро ще надмине по известност татко си, само че фрапантно спадналият брой на уговорките на младия артист опровергават тази прогноза.

През юли поканите за участия валят като пролетен дъжд. Не такава обаче е обстановката при Фики, който през юни имал няколко участия, а три от тях били в нощните заведения, които са към "Пайнер ". Четвъртият ангажимент бил в заведение, което пък се води като ведомствено на музикалната империя. Още по-куриозното е, че сега в най-оборотните нощни заведения не звучи нито една ария на Фики, до момента в който дебютната на брат му Емрах, която е в дует с Емилия, се радва на нечуван интерес. Заради креативната рецесия шефовете на Стораро обмисляли да понижат хонорара му, с цел да натрупа повече участия.

За момента Фики извисява глас за 5 бона на вечер, само че шефовете на заведения твърдели, че този хонорар е прекомерно висок и действителният му размер е 3 бона.Кариерата на Фики потегли надолу след гафа с песента ls This Love, която излезе в края на 2016 година. След нея той не съумя да изкара нито един цялостен шлагер, а песните му станаха еднотипни. Покрай Фики бе основана огромна медийна нервност поради построения му облик на плейбой и секссимвол. След като се ожени и стана татко, доста от младите девойки стопираха да се интересуват от него. Точно заради тази причина татко му Тони Стораро преди време дълго време криел, че е женен, с цел да задържи дамската публика. Дори когато излиза наяве обаче, че е женен с дете, това не му пречи да продължи да гради сполучливата си кариера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР