Звездата на Ferrari Себастиан Фетел отговори на въпрос, критикуващ скучната

...
Звездата на Ferrari Себастиан Фетел отговори на въпрос, критикуващ скучната
Коментари Харесай

Фетел: Световното първенство също ще е скучно!

Звездата на Ferrari Себастиан Фетел отговори на въпрос, критикуващ скучната Гран При на Канада. Четирикратният международен първенец завоюва седмия кръг от сезона, доминирайки от старта до финала, и по този метод се върна на върха в класирането при водачите във Формула 1. Според Себастиан надпреварите през този сезон са по-вълнуващи за почитателите на спорта и в този аспект спортът ще продължи да се усъвършенства.

"Според мен надпреварата в Канада не беше скучно. Или от моя позиция трябваше да се боря от старта до финала, макар че отвън болида може и да не е изглеждало по този начин на някои хора. Истинските почитатели на Формула 1 обаче схващат какво е нужно за победа. Тази година шампионатът е още по-интересен и от диалозите ми с хората знам, че се вълнуват същински от протичащото се “, разяснява Фетел.

"Изчакайте да стартира Световното състезание по футбол. Ще видите доста скучни мачове, мога да ви уверя в това. И във футбола от време на време успехите идват повече с тактичност, както е и при нас, а различен път се получават зрелищни надпревари, както и мачове. Моята съществена задача на старта е да не разреша на противниците ми да се състезават с мен. Ако съумея и управлявам надпреварата, имам най-големи шансове за победа. Ако влезем в двубой, се боря до последно и това постоянно е най-приятно за гледане. Същото е и с футбола “, приключи германецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР