Звездата на Дара изгрява, когато я е тийнейджър. Тогава тя

...
Звездата на Дара изгрява, когато я е тийнейджър. Тогава тя
Коментари Харесай

Дара за преждевременното порастване, отговорностите и себехаресването

Звездата на Дара изгрява, когато я е младеж. Тогава тя е на 17 година и бързо се трансформира от един елементарен младеж в същински тийн кумир. Но певицата не обича това определение, тъй като ѝ звучи като купа на миска. 

Виж още: Сексапилната Ваня от " Игри на волята ": Малко ми се къса сърцето като виждам тази борба...

Днес тя споделя, че животът в действителност ѝ се е трансформирал. И може би е пораснала по-бързо, в сравнение с е трябвало да се случи. Но огромната смяна е в действителност огромната отговорност, която тя носи към своите фенове - една млада публика. И доста хора си мислят, че да си на нейно място е елементарно, само че в действителност точно тази отговорност носи огромната отговорност към всичко, което прави.

Виж още: Три за благополучие: Ицо Хазарта в очакване на трето детенце, жена му - в напреднала бременност!

Пред Мон Дьо Дара показа, че се дефинира за съумяла - има кариера, има добър метод на живот, а всичко това ѝ подсказва, че е съумяла. Но тя избира да е това, което е, не поради славата, а поради вътрешния си глас, който ѝ подсказва какдо да прави, по какъв начин да се облича и държи. А песните, които пуска, не ги пуска единствено, тъй като е съвременно.

Самата Дара споделя, че има вяра в идоли, само че не може да се оприличи с никого, изключително със спряганите в медиите имена - Селена Гомес, Росалия, Били Айлиш. А и не желае да наподобява на някого, тъй като има вяра в своя усет.

Виж още: Тийн звездата Данна: Отдавна чаках този миг и мога да кажа, че съм същински щастлива

Дара споделя още, че се харесва. Харесва своята упоритост, поредност и храброст, с които прави луди неща, които да ѝ отварят порти. Паресва и външния си тип, само че е уверена, че хубостта не е оръжие. Това, което не харесва, е неналичието на надзор над страстите. 

Виж още: Луиза Григорова за името на сина си - за какво Бран, какво значи, на кого е кръстен?

За работата си Дара споделя, че най-важното е да си твърдоглав, само че и да можеш да се самосъхраниш, тъй като шоубизнесът е " луда работа, цирк Балкански ", твърди тя. Около нея непрекъснато има хора, само че когато остане сама, схваща кое е действително и кое не.

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР