Звездата на даде интервю за La Sexta, в което засегна

...
Звездата на даде интервю за La Sexta, в което засегна
Коментари Харесай

Меси: Бартомеу ме излъга за много неща

Звездата на даде изявление за " La Sexta ", в което засегна доста тематики. Той показа за повода да изиска трансфер през лятото и за обтегнатите си връзки с някогашния президент на каталунците Джосеп Бартомеу. Аржентинецът призна, че към момента не е решил бъдещето си и ще изчака края на сезона, с цел да реши какво да прави.

" Ще изчакам до края на сезона, с цел да реша какво да върша. Сега значимото е да приключим мощно, да спечелим титли и да не мислим за нищо друго... Ще направя това, което е най-добре за мен и за клуба - със сърце и разсъдък. Когато завърша кариерата си, ще се завърна да пребивавам в Барселона, бих желал да имам и някаква роля в клуба. Винаги съм мечтал да играя в друга лига, в Съединени американски щати. Може би някой ден ще се случи, само че не е нужно да е незабавно. В момента съм фокусиран върху идващите няколко месеца ", съобщи Меси.

След това той показа за връзките си с Бартомеу, който постоянно го е лъгал и го е злепоставял пред медиите.

" За доста неща не желая да приказвам, тъй като те са персонални. Мога единствено да кажа, че той ме излъга за доста неща през годините. В момента се усещам добре, само че лятото бе много тежко с бюрофакса и всичко това. Сега обаче се усещам добре, разчувствуван съм да се борим на всички фронтове. Клубът минава през сложен миг, сега всичко в Барселона е комплицирано, по тази причина ще е мъчно да се върнем там, където бяхме ", сподели още аржентинецът.

Той разяснява и раздялата с, който бе пуснат в: " Лудост е, че пуснаха Луис Суарес да напусне без пари, да откупи контракта си и да отиде в Атлетико, където да се бори за същите неща като Барса ".

Меси не спести похвали за някогашния си треньор, както и за Луис Енрике.

" Говоря с Пеп за работата му в Сити, за всичко, което се случва там. Не сме говорили да работим още веднъж дружно. Не помня по кое време говорихме за последно. Пеп е най-хубав при подготовката за мачовете в нападателен и отбранителен проект, научи ни по какъв начин да печелим. След като си потегли, мислех, че знам всичко, само че пристигна Луис Енрике, който ни научи още нови неща ", показа нападателят.

Той обаче се изрече ласкаво и за сегашния си ментор.

" С Куман нещата станаха по-сериозни. Имаше нова концепция за тима и за клуба. Назначението му бе доста положително. Трудно е с новите играчи и с младоците в тима, само че нещата стартират да се усъвършенстват ", сподели още Меси.

Накрая той още веднъж се върна на тематиката с желанието му да напусне през лятото.

" Знаех, че няма да ми бъде елементарно да си потегли от клуба на живота ми. Нямаше да ми бъде елементарно в нов град, с нов климат. Семейството ми не искаше да си потегля. Но тогава усещах, че това е верният миг за разлъка за мен и за клуба. Цикълът бе приключен ", приключи аржентинецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР