Звездата на Бразилия Неймар разкри, че се шегува със съотборника

...
Звездата на Бразилия Неймар разкри, че се шегува със съотборника
Коментари Харесай

Неймар: Казах на Меси, че ще го победя в Катар

Звездата на Бразилия Неймар разкри, че се майтапи със съотборника си в Пари Сен Жермен Лионел Меси, че ще победи неговата Аржентина на финала на идното Световно състезание в Катар. Нападателят също по този начин се изрече доста ласкаво за различен собствен съотборник - Килиан Мбапе, макар различията посред им в последно време.

“Световното състезание е най-голямата ми фантазия. Такава е, откогато разбрах какво е футбол. Сега получавам нова опция да я извърша, по този начин се надявам да съумея. Дали си приказваме с Меси и Мбапе за Световното? Разбира се, всички имат огромни очаквания за Мондиала и са разчувствани, а не разтревожени. Всеки желае да бъде на Мондиала. Не го обсъждаме доста, само че от време на време се майтапим с това, че ще се надигнем един против различен на финала. На Меси му споделям, че ще стана първенец и че ще го удрям на финала, след което се смеем. Да играя с него и Килиан е огромно наслаждение. Те са двама великани, като Меси от дълго време е считан за най-хубавия в света. Килиан е млад състезател, който израства и демонстрира своя капацитет. Той към момента има доста за израстване. Винаги е прелестно да играеш измежду величия. Предпочитам го, тъй като по този начин възможностите за победа са по-големи ”, съобщи Неймар в изявление за “Телеграф ”.

Бразилецът също по този начин уточни своите любимци за международната купа, както и обичаните си британски играчи. “Мондиалът е цялостен с изненади. Има тимове, които стигат много надалеч в шампионата, макар че мнозина не имат вяра в тях. Но аз съм уверен, че любимците са Аржентина, Германия, Испания и Франция. Мисля, че тези четири отбора дружно с Бразилия са способни да стигнат до финала. Англия? Наистина забравих за тях, само че, несъмнено, че те също имат късмет. Много ми харесват Хари Кейн и Джейдън Санчо. Те са двама невероятни играчи и имам специфична обич към тях, тъй като обичам футболисти, които имат свои лични качества ”, продължи той.

Неймар беше запитан и дали кариерата му няма да е приключена, в случай че не успее да стане международен първенец. “Не, в кариерата ми съм постигнал неща оттатък въображението ми. Така че даже в случай че тя завърши през днешния ден, аз ще съм най-щастливият човек в света. Най-ранният ми спомен от Мондиал? Този през 2002-ра, който гледах с татко ми и фамилията ми, когато Бразилия завоюва. Тогава бях доста разчувствуван. Това е първият ми спомен от Световно състезание и деликатно го следях. От САЩ’94 единствено съм гледал видеа, само че все пак се любувах на осъществявания на Ромарио, който доста харесвах. Имам много идоли и модели за образец. Пеле, несъмнено, Роналдо, Ромарио, Кака, Роналдиньо. Това са моите любимци ”, сподели още “десетката ” на “Селесао ”.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР