Звездата на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс се надява да се завърне

...
Звездата на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс се надява да се завърне
Коментари Харесай

Марко Ройс иска да се завърне на терена още през януари

Звездата на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс се надява да се завърне в игра за през януари на новата 2023 година Капитанът на " жълто-черните " ще пропусне Мондиала в поради травма в глезена.

" Боли ме прекомерно доста. Направих всичко допустимо с цел да играя, само че се получиха затруднения. Това е част от нашия спорт, а аз постоянно съм бил положителен човек и би трябвало да се оправя ", разяснява Ройс пред Bild TV.

Марко Ройс е преследван от малшанс и травми, като пропусна последните огромни футболни конгреси, в това число и Световното през 2014 година, когато Германия завоюва четвъртата си международна купа.  Той взе участие на предишния Мондиал в Русия през 2018 година, само че тогава пък Бундестима записа разочароващо показване и отпадна още в групите.

Футболистът не изключи разновидността да взе участие на Евро 2024: " Отворен съм към всичко, което може да се случи "  , съобщи той.

Ройс се контузи през септември, само че възобновяване му не мина добре и играчът се завърна по-рано на терена, което докара до затруднения и в последна сметка му коства присъединяване на най-големия футболен конгрес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР